Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/www/magistraliter.cz/subdomains/libs/Nette/loader.php on line 19 Magistraliter
Administrace

Články

04.04.2015

SEMINÁŘ VETERINÁRNÍ PROBLEMATIKA V LÉKÁRENSKÉ PRAXI

PharmDr. Zbyněk Sklenář, Ph.D.


Dne 4.4.2015 proběhl v Praze, kongresovém sále IKEM, seminář pod názvem Veterinární problematika v lékárenské praxi, který pořádala společnost Magistraliter, s.r.o.

 

Přednášející, MVDr. Mgr. Kateřina Horáčková, farmaceut a veterinář v jedné osobě, svým přednesem zaujala přítomné auditorium tak, že se rádo v kuloárech podělilo o svá pozitivní hodnocení, ostatně, uvedená témata se dosud v takovéto podobě nikdy farmaceutům nepřednášela. To je dáno hlavně tím, že že implementaci veterinární terapie pro potřeby lékárníka snad může přednášet jedině veterinář a současně farmaceut v jedné osobě. Zájem o témata dokladovaly i četné dotazy z pléna, na které přednášející ochotně odpovídala. Seminář byl určen především pro farmaceuty, případně farmaceutické asistenty, ale mezi přítomnými se našlo i několik veterinárních lékařů.

 

Účastníci v kuloárech také vyjádřili jednoznačnou podporu přednášející, potažmo naší společnosti, ohledně pořádání odborných akcí pod vlastní záštitou; nechť se nenecháme znechutit a odradit postojem České lékárnické komory. Svojí podporu okomentovali také tím, že na podobné akce, které bude pořádat společnost Magistraliter, se rádi zúčastní i bez primárně přidělených bodů ČLnK (přestože za podobné akce ČLnK musí následně na žádost účastníkovi na základě certifikátu a programu zpětně určité body přiznat). To nás velice potěšilo a ukázalo se, že se stále najdou farmaceuti, kteří upřednostní kvalitu a záruku vysoké úrovně před body do CV a že si naše semináře nevolí z důvodu setkávání a poklábosení se svými kolegy.

 

Děkujeme všem účastníkům a těšíme se zase někdy příště na viděnou na dalších odborných nezávislých seminářích společnosti Magistraliter, s.r.o.



Přílohy:

Veterinaria 1 - Veterinaria 1

Veterinaria 2 - Veterinaria 2

Veterinaria 3 - Veterinaria 3

Veterinaria 4 - Veterinaria 4



Zobrazeno 5681x



Zpět na seznam článků

Partnerské weby:Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net